Fetaostbiffar med varm potatissallad. Foto: Viktväktarna
Fetaostbiffar med varm potatissallad. Foto: Viktväktarna
Dela
Tweet
Skriv ut
Skicka e-post

Fetaostbiffar med varm potatissallad


Fetaostbiffar med varm potatissallad
Portioner: 4 ProPoints värde/port: 10 400 g färs max 10% 1 äggula 50 g fetaost max 16% 1 tsk oregano 2 msk persilja, hackad 2 tsk flytande margarin 600 g potatis 1 knippe rädisor 2 morötter eller gulbeta 1 rödlök 1 stjälkselleri 2 msk olja

MAT. Vanliga färsbiffar får sig ett rejält lyft om du smular i lite fetaost. Servera med en god potatissallad så är det som att vara på semester.

Gör så här: Skala och dela potatisen i mindre bitar. Koka den mjuk i lättsaltat vatten. Blanda färs, äggula, smulad fetaost, oregano, persilja, salt och peppar. Forma till biffar och stek i margarin. Dela rädisor och morötter, strimla lök och selleri. Blanda det med potatisen och olja. Krydda med salt och svartpeppar. Servera till biffarna.

 


Publicerad: 17. april 2012 02:18
¨

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få lokala nyheter
från Lokaltidningen Lund

Startsidan just nu
Läs tidningen
Läs våra publikationer på webben.
TV
Veckans annonser
Se alla veckans annonser
Lokaltidningen Lund
Senaste
Lokaltidningen Lund
Mest lästa
Lokaltidningen Lund
Tema
Politiken
Mest lästa
Ekstra Bladet
Senaste nytt
Ekstra Bladet
Mest lästa