Elionr Johansson och Hedda Wollmark stannar ytterlgiare två säsonger i Lugi.
Elionr Johansson och Hedda Wollmark stannar ytterlgiare två säsonger i Lugi.
PETTER ARVIDSON/Bildbyrån
Dela
Tweet
Skriv ut
Skicka e-post

Lugi blickar framåt – förlänger med duo

"Vi har lyckats behålla intressanta och talangfulla spelare"


HANDBOLL. Lugi förlängde under tisdagen med två spelare. Det är nu klart att Elinore Johansson och Hedda Wollmark stannar i klubben ytterligare två säsonger.

Lugi har börjat rusta inför framtiden. Sedan tidigare har klubben gjort klart med Olivia Löfqvist, Melissa Petrén och Hanna Flodman. Under tisdagen stod det klart att Lugi också förlänger med Elinore Johansson och Hedda Wolmark. De båda stannar i klubben ytterligare två säsonger.

– Jag stannar i Lugi eftersom att jag tror att det kan gynna både mig som person och min handbollsutveckling. Dessutom trivs jag väldigt bra i laget och i föreningen säger Elinore och får medhåll av Hedda:

– Det känns väldigt bra att förlänga med Lugi. Jag trivs bra i klubben med både ledare och spelare och ser fram emot ännu en utvecklande säsong, säger Hedda Wollmark.

Båda spelarna har meriter från U- oc J-landslaget och har framtiden för sig.

– Vi har lyckats behålla intressanta och talangfulla spelare för framtidens LUGI, och när vi nu kan addera med dessa båda förlängningar så börjar en riktigt spännande trupp växa fram, säger Lugi:s Klubbchef Patrik Bengtsson.


Publicerad: 08. mars 2017 08:22
¨

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få lokala nyheter
från Lokaltidningen Lund

Startsidan just nu