LUGI fick fana för Lundaspelen

LUND.

LUGI Handboll fick på Sveriges nationaldag ta emot en svenska fana från stiftelsen Sveriges Nationaldag för sina 40 år som värdar för Lundaspelen Handboll.

Av
Fredrik Magnusson

Klubben representerades av ordförande Peter Andersson, styrelseledamot Per Björkman, slubbchef Patrik Bengtsson tillsammans med unga spelare.

– Att på Sveriges Nationaldag ta emot en fana för våra 40 år som värdar för Lundaspelen i Handboll är stort och vi gör det dessutom samma år som föreningen varit mer framgångsrik än någonsin. Flaggan är en symbol som står för tradition, minnen, glädje och välkomnande. Jag hoppas att alla vinröda vänner här hemma och internationellt känner att de är en stor del av denna utmärkelse, alla ideella krafter som under många år bidragit till att Lundaspelen idag är världens största inomhusturnering för barn och unga!, säger Patrik Bengtsson, klubbchef, i ett uttalande.

Fanan kommer att hissas den 2 juli utanför arenan i samband med att ungdomslagen åker iväg till Partille Cup. Den 6 juni var också startskottet på Lundaspelens officiella jubileumsfirande.

Publicerad 07 June 2018 09:28

Lokaltidningen Lunds nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få de senaste nyheterna tisdag och fredag