Foto: Mostphots.com

Johan Wester leder gala – scenarbetare mot konfetti stödjer

LUND. Galakvällen "Vi gör världen bättre" kommer ledas av Johan Wester. Galan får också stöd av svenska scenarbetare mot konfetti.

Av
Fredrik Magnusson

Galan på Sparbanken Skåne arena är en tvåtimmars show med stor bredd av alltifrån teckenspråksdans, humor, eldshow, gospel, trolleri, acapellasång, ja till och med en kort hundshow.

– Ja programmet är spretigt, precis som vi människor. Men det finns en viktig tråd genom allt, nämligen att alla har rätt att bli bemötta med respekt och få sina behov tillgodosedda. Så ser det inte alltid ut i världen och det skall vi försöka sätta fingret på denna kvällen säger Patrik Redgård, initiativtagarna i ett pressmeddelande

– Vi räknar fortfarande med att kunna skänka hela biljettintäkten till Musikhjälpen. Det blir iallafall runt en halv miljon om allt går som det skall.

Förutom att Johan Wester är klar har det löst sammansatta nätverket svenska scenarbetare mot konfetti gått ut med att de stödjer galan.

Svenska scenarbetare mot konfetti är en lös sammanslutning av människor som fått av nog av konfetti. Nätverket bildades under Lundakarnevalen 2006 och har sen dess bekämpat konfetti i alla dess former.

Publicerad 23 November 2018 11:04