Lugi förstärker inför kommande säsonger.

Lugi förstärker inför kommande säsonger. Foto: Arkiv/Andreas Holm

Ny vänsternia klar för Lugi

Fredrik Olsson har skrivit på

Av
Fredrik Magnusson

LUND. Lugi har gjort klart med en ny vänsternia inför de två kommande säsongerna. Fredrik Olsson. som kommer från Skånela den senaste säsongen, har skrivit på för klubben.

Fredrik med modersklubb Eskil kom via Guif till Skånela 2015. 23-åringen har förutom spel i Allsvenskan med Skånela den gångna säsongen tidigare erfarenheter U-landslaget.

– Fredrik Olsson är en oerhört kraftfull spelare med både genombrott och skott som spetskompetenser. Jag är säker på att Fredrik kommer att följa upp den fina säsong som han har bakom sig i Allsvenskan och fortsätta utvecklas i Lugi kommande säsong, säger Tomas Axnér, tränare för Lugis herrlag i ett pressmeddelande.

Klubben har dessutom förlängt med Niclas Paradis för nästa säsong. Utöver en självklar roll i mittförsvaret kommer Niclas dessutom att få en betydande roll i anfallet nästa år också.

Klubben har också sedan tidigare förlängt med U-landslagsspelaren och skytten Adrian Hesslekrans, född -00, på vänsternio som gör sitt andra år i seniortruppen.

Publicerad 15 May 2019 10:19