Lundakvintetten vill se en idétävling om Torngården i Stångby. Skrivelsen är undertecknad av Börje Hed (FNL), Inga Kerstin Eriksson (C), Philip Sandberg (L), Fredrik Ljunghill (M) och Hedvig Åkessom (KD).

Lundakvintetten vill se en idétävling om Torngården i Stångby. Skrivelsen är undertecknad av Börje Hed (FNL), Inga Kerstin Eriksson (C), Philip Sandberg (L), Fredrik Ljunghill (M) och Hedvig Åkessom (KD). Foto: Arkiv/Fredrik Magnusson

Lundakvintetten vill ha idétävling om Torngården

Skrivelse till kommunstyrelsen

Av
Fredrik Magnusson

STÅNGBY. Lundakvintetten vill anordna en idétävling för att få förslag på vad Torngården i Stångby kan användas till, förutom bibliotek. En skrivelse har lämnats till kommunstyrelsen och tanken är att tävlingen ska genomföras under hösten.

– Torngården ligger centralt i det kraftigt expanderande Stångby. För Lundakvintetten är det viktigt att den används på ett sätt som gynnar byn och dess invånare. Vi vill därför lyssna in vad Stångbyborna själva, föreningslivet och byns entreprenörer tycker den ska användas till, säger Philip Sandberg (L), kommunstyrelsens ordförande, i ett pressmeddelande.

Publicerad 21 August 2019 00:00