Genarpsdagarna bjuder bland annat på uppvisning av kampsport.

Genarpsdagarna bjuder bland annat på uppvisning av kampsport. Foto: Adobe Stock

Unga i fokus på Genarpsdagarna

Loppis, mat, tivoli och orgelkonsert

Av
Fredrik Magnusson

GENARP. Det drar ihop sig till den sextonde upplagan av Genarpsdagarna. Under två dagar, den 30-31 augusti, blir det bland annat mat, musik, underhållning, tivoli och utställningar.

Arrangörer är Lions club och Genarps Byalag. Temat för årets dagar är "Barn och ungdom - vår framtid". Bakgrunden till årets tema är att arrangörerna vill visa vad barn och ungdomar i Genarp gör på sin fritid och även framhålla de fantastiska föreningar och organisationer som finns.

– På lördagen kommer det bli massor av uppvisningar med bara ungdomar, bland annat kampsport och dans, säger Lasse Nordström från arrangören.

– Vi har också späckat vårt programblad med artiklar om barn och ungdomar. Vi trycker på vad som händer i skolorna men också vad de olika föreningarna gör.

Förutom uppvisningarna på lördagen kommer Genarpsdagarna bjuda på loppis, både för vuxna och barn, motorutställning, företagare som visar upp sig och föreningar. Dessutom blir det pubkväll och dans men också en orgelkonsert i kyrkan under fredagen.

– Det brukar nog vara en 1500 till 2000 personer som kommer, men jag vågar inte ta i, säger Lasse Nordström.

Publicerad 25 August 2019 00:00