Fetaostbiffar med varm potatissallad

MAT. Vanliga färsbiffar får sig ett rejält lyft om du smular i lite fetaost. Servera med en god potatissallad så är det som att vara på semester.

Gör så här: Skala och dela potatisen i mindre bitar. Koka den mjuk i lättsaltat vatten. Blanda färs, äggula, smulad fetaost, oregano, persilja, salt och peppar. Forma till biffar och stek i margarin. Dela rädisor och morötter, strimla lök och selleri. Blanda det med potatisen och olja. Krydda med salt och svartpeppar. Servera till biffarna.
 


Fetaostbiffar med varm potatissallad

Portioner: 4 ProPoints värde/port: 10 400 g färs max 10% 1 äggula 50 g fetaost max 16% 1 tsk oregano 2 msk persilja, hackad 2 tsk flytande margarin 600 g potatis 1 knippe rädisor 2 morötter eller gulbeta 1 rödlök 1 stjälkselleri 2 msk olja

Publicerad 13 April 2012 14:45

Lokaltidningen Lunds nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få de senaste nyheterna tisdag och fredag