Liberalernas budget innehåller satsningar på skolan, menar insändarskribentet.

Liberalernas budget innehåller satsningar på skolan, menar insändarskribentet. Foto: mostphotos

Replik: Har aldrig beslutat om husvagnar

REPLIK.

Det är snart fyra år sedan vi hade kontakt med Lena Persson senast och har därför förståelse för att Du inte är så uppdaterad om den lokala liberala politiken längre, men stort tack för dina frågor.

Av
Gisela Nilsson

ordförande Liberalerna Staffanstorp/Hjärup

Vi har aldrig varit med om att ta något beslut om husvagnar. Frågan har aldrig varit föremål för någon diskussion i någon politisk sammanslutning där vi varit representerade. Vi är emot husvagnar som något annat än en högst tillfällig lösning.

Läs insändaren som repliken gäller här:

Vi lade 2017 en egen budget tillsammans med C och KD på cirka 20 miljoner kronor högre än den Moderata, varav tolv miljoner föll på skolan, bland annat i form av specialpedagoger i förskolan, högre skolpeng och utbyggd digitalisering.

Tyvärr vann den inte fullmäktiges gehör, men vi har gjort vad vi kunnat på skolans område.

Vi kan också meddela att vi har en god medlemstillströmning med många nya engagerade medlemmar och är fulla av förtröstan och framtidstro.

Av högern blir vi utmålade som socialister, av vänstern som borgarbrackor och av idealister som allt för pragmatiska. Vi tar det som bevis på att vi är en farlig utmanare, ett samarbetsvilligt parti i den högra mittfåran.

Varning för liberalt innehåll – ett sanningens budskap inte bara i Staffanstorp utan i hela Sverige.

Publicerad 29 August 2018 15:38