"Det känns jättebra det här och vi är väldigt nyfikna på vem det kan vara", säger Yvonne Malmström, spelansvarig hos City Gross. Foto: Svenska Spel

Staffanstorpsbo plockade hem miljonvinst: "Svårt att ta in"

Köptes hos City Gross

STAFFANSTORP. Mannen från Staffanstorp trodde knappt sina ögon när han skrapade fram en miljon kronor på Triss. "Precis som de flesta vinnare hade han svårt att ta in att det var på riktigt, men det var det ju", säger Svenska spels vinnarkommunikatör Magnus Fridell i ett pressmeddelande.

Det var i början av februari som mannen köpte en Trisslott hos City Gross i Staffanstorp. Yvonne Malmström, spelansvarig hos City Gross, berättar att vinsten även firas av butiken.

– Det känns jättebra det här och vi är väldigt nyfikna på vem det kan vara, för det är ingen som varit inne och gett sig tillkänna.

Yvonne Malmström och hennes kollegor säljer hundratals Triss varje dag. Många av spelarna är stamkunder och Yvonne hoppas att så även är fallet den här gången.

– Det är ju det man vill, att det ska vara en kund som är här ofta som har vunnit.

Den glada vinnaren önskar dock att vara anonym.

– Det är en mycket överraskad och glad man från orten som vunnit. Precis som de flesta vinnare hade han svårt att ta in att det var på riktigt, men det var det ju, säger Magnus Fridell på Svenska spel.

I fjor blev drygt en skåning i veckan miljonär på något av spelen som Svenska spel står bakom.

– Skåne hade ett fantastiskt år, det är inget snack om det! 58 miljonvinster till ett totalt värde av nästan 179 miljoner kronor är vad som föll ut till skånska spelare i fjol. Men ingen av dessa gick till Staffanstorp, så det är kul att den trenden vände nu, berättar Magnus Fridell.

"Det är en mycket överraskad och glad man från orten som vunnit. Precis som de flesta vinnare hade han svårt att ta in att det var på riktigt, men det var det ju", säger Magnus Fridell på Svenska spel. Foto: Bildbyrån/Adam Wrafter

Publicerad 14 February 2019 09:59