Britt-Marie Jobacker tackar avgående ordförande Yvonne Nilsson för hennes insatser som gruppledare och ordförande för Centerpartiet i Staffanstorps kommun.

Britt-Marie Jobacker tackar avgående ordförande Yvonne Nilsson för hennes insatser som gruppledare och ordförande för Centerpartiet i Staffanstorps kommun. Foto: Privat

Insänt: Centerpartiet har fått en ny ordförande

INSÄNT. Centerpartiet i Staffanstorps kommun höll på måndagskvällen sitt årsmöte på Kulturforum Esarp. Styrelsen summerade verksamhetsåret som har varit fokuserat på valet och arbetet inför det. I kommunvalet ökade vi från 4,22% till 5,45% (från 625 till 864 röster) vilket vi alla är väldigt glada för. Ett tack framfördes till alla medlemmar som gjorde fina insatser i valarbetet.

Inför årsmötet hade Yvonne Nilsson avböjt omval efter många år som ordförande det är nu tid för nya krafter i kommande styrelsearbete. Till ny ordförande för Centerpartiet i Staffanstorp valdes enhälligt Britt-Marie Jobacker, Hjärup. Robert Wedmo, Staffanstorp valdes till vice ordförande och är även gruppledare.

Britt-Marie har varit aktiv inom centerrörelsen sedan ungdomsåren och tycker det är stimulerande och roligt att få uppdraget som ordförande. I samverkan med styrelsen vill hon inbjuda till intressanta medlemsmöten, engagemang inför europaparlamentsvalet i maj, följa upp den politiska debatten och möta väljarna runt om i kommunen.

Viktiga frågor för Britt-Marie är kultur och arbetet för ett hållbart samhälle.

Efter årsmötesförhandlingarna informerade Gunilla Larsson om Theodor Jönssons stiftelse och arbetet i styrelsen samt visade runt i lokalerna.

Publicerad 18 February 2019 00:00