Denns Landén har släppt nytt.

Denns Landén har släppt nytt. Foto: arkiv/Lena Karlsson

Dennis Landén släpper ny låt om livet

”Jag vill visa en av mig bild som ingen ser”

STAFFANSTORP.

För den som gillar rapp är Dennis Landén ett känt namn i byn. Nu är han dubbelt aktuell med både en musikvideo och ett album.

Av
Lena Karlsson

Ghettoliv heter låten och musikvideon som är inspirerad av Dennis Landéns liv och nyligen har släppts på Youtube. Låter handlar om honom själv, brusten kärlek och vänner som är kriminella.

– Jag vill visa den bild av mig som ingen ser, och min vän Robin som är en stor del av mitt liv och har funnits för mig i vått och torrt.

Musikvideon har Dennis Landéns vän från uppväxten i Staffanstorp, Tobias Johannesson på Indee Production, gjort. Den är inspelad på olika platser i Staffanstorp och Genarp.

– Vi känner varandra från uppväxttiden i Staffanstorp och har gjort mycket tillsammans. Nu har vi återfått kontakten igen. Det känns bra.

I augusti släppte Dennis Landén även albumet ”Åldras” med 15 låtar på Spotify.

– Där har jag bjudit in en hel del gäster som rappar.

Dennis Landén är uppvuxen i Staffanstorp och har nyligen återvänt till byn. Detta efter att ha bott i både Egypten, Malmö och Hörby. Nu är han på väg att lämna byn igen, men är förtegen om var han ska flytta.

– Det ska bli härligt med en omstart. Jag gillar Staffanstorp men jag vill samtidigt komma ut och pröva mina vingar när jag fortfarande är, säger Dennis Landén.

Här kan du lyssna på Ghettoliv.

Publicerad 23 August 2019 00:00