Joy ger en workshop på Mejereit när Gipomusic i Lund gör en ny omgång av

Joy ger en workshop på Mejereit när Gipomusic i Lund gör en ny omgång av "Thank God It’s Tuesday". Foto: Fredrik Magnusson

Joy leder workshop på Mejeriet

Gipomusic gör en ny omgång av Thank God It’s Tuesday

Av
Fredrik Magnusson

LUND. Gipomusic i Lund gör en ny omgång av "Thank God It’s Tuesday" i samarbete med Mejeriet. Thank God It’s Tuesday är ett intimt möte med etablerade artister för unga tjejer och transpersoner. Gipomusic beskriver det som "en möjlighet att få möta artister och höra dom berätta om sina erfarenheter, om sitt skapande och få en inblick i hur det är att verka som artist idag. Detta är ett unikt tillfälle att få ställa dina frågor och få tips om hur en kan ta sig vidare. Vad bör en tänka på för att verka som artist idag? Varför lyckas vissa artister och andra försvinner i bruset? Vad betyder att lyckas? Hur hanterar en misslyckanden och framgång? Finns det fallgropar. Begåvning eller envishet? Strategi eller slump? Vad gör en låt till en låt? Frågorna är många".

Först ut den här omgången är artisten Joy. Den 14 december är hon på plats och är du intresserad att vara med krävs det föranmälan. Du hittar information via Mejeriets hemsida.

Joy kommer även ge en konsert på Mejeriet på juldagen. Fler workshops kommer till våren då bland annat Mapei kommer vara på plats.

Publicerad 06 December 2019 00:00