Motorförarnas helnykterhetsförbund, MHF, verkar för ett nyktert körande.

Motorförarnas helnykterhetsförbund, MHF, verkar för ett nyktert körande. Foto: adobe stock

Insänt: "En helt fantastisk terminsavslutning"

Motorförarnas Helnykterhets Förbund firade nationaldagen

INSÄNT. MHF-avdelningen, Motorförarnas Helnykterhets Förbund, i Staffanstorp hade den 6 juni en mycket tilltalande terminsavslutning i anslutning till nationaldagsfirandet.

Varje år i samband med nationaldagen samlas en hel del MHF-are för att tillsammans fira vår nationaldag, vår svenska fana och sjunga vår nationalsång.

Torsdagen bjöd på en underbar vacker eftermiddag denna nationaldag. Solen sken och en ljum vind värmde MHF-stugan på Maskinvägen i Staffanstorp. En hel mängd medlemmar kom till stugan för att tillsammans äta av den goda sillen och den goda färskpotatisen.

Som avslutning åt vi en god kaka till en kopp kaffe. Många hade trevliga minnen från tidigare år i MHF som de delade med sig av. Andra delade med sig av sina upplevelser som de samlat på sig under olika resor och campingutflykter som de gjort. MHF har en camping club som arrangerar campingträffar över hela vårt land.

Nu ser vi fram emot att efter sommaruppehållet börja vår verksamhet med korvgrillning vilket är en alltid välbesökt start på höstens avdelningsmöten. Vi böjar i augusti och du, glöm inte att ringa Gunnar 046-253426 eller gunnar.johansson@bahnhof.se så att rätt antal korvar grillas.

MHF är en ideell förening som värnar om trafiksäkerhet. Vi vill nå resultat genom att prioritera utåtriktad verksamhet där vi möter människorna i trafiken med upplysning och information.

5080

Publicerad 27 June 2019 00:00